Prijzen

Controleer op promoties en speciale aanbiedingen.
Laten we het hebben over je training. Het is gratis!
Durf geweldig te zijn.
Om iets te bereiken dat je nog nooit eerder hebt gehad, moet je iets doen dat je nog nooit eerder hebt gedaan.
Wees een inspiratie.
Sommige mensen willen dat het gebeurt, sommigen wensen dat het gebeurt, anderen laten het gebeuren.
Gebruik het of verlies het.
Als iets tussen jou en je succes staat, verplaats het dan.
Nooit ontkend.

Minimum effort, maximum results

Of je nu fitter, strakker, slanker, sneller of sterker wil worden, Xtravaganza helpt je jouw doelen blessurevrij te bereiken én te behouden.

Door samen een uniek en persoonlijk trainingsprogramma op te stellen. Een programma wat in combinatie met professioneel voedingsadvies zorgt dat jij jouw gezonde levensstijl bereikt en gemakkelijk behoudt. Een levensstijl waarbij je gezond leeft én kunt genieten. De trainingen zijn precies op maat zijn gemaakt voor jou, passend bij jouw lichaam en levensritme. Omdat deze perfect op elkaar aansluiten boek je elke keer aanzienlijke vooruitgang. Deze vooruitgang zorgt er niet alleen voor dat je jouw doelen gaat bereiken, ook jouw motivatie en zelfvertrouwen groeien aanzienlijk mee. Wil jij ook de start maken naar jouw beste levensstijl?

xTravaganza Personal Training

<h3>Hoeveel dagen per week moet ik trainen? </h3>
Training frequentie

Hoeveel dagen per week moet ik trainen? 

HVraag jij jezelf wel eens af hoe vaak per week je moet sporten om jouw persoonlijke fitness doelen te bereiken?

Volgens het ACSM, ben je een gezonde volwassene als je per week 150 minuten op matige intensiteit traint, of 75 minuten op hoge intensiteit. Een combinatie is ook mogelijk.

Wanneer wij het over spierkracht of flexibiliteit training hebben, is minstens twee keer per week trainen nodig om vooruitgang te boeken. De frequentie kan altijd aangepast worden naar jouw eigen wensen.

Met andere woorden, er zijn geen gegronde redenen meer om het starten met sporten uit te stellen!

<h3>Hoe vaak moet ik trainen met mijn Personal Trainer ? </h3>
Training frequentie met PT

Hoe vaak moet ik trainen met mijn Personal Trainer ? 

Dit varieert van persoon tot persoon.

Heb je net besloten om jouw leefstijl om te gooien door gezond te eten en meer te sporten?

Heb je begeleiding nodig in de sportschool en tijdens de training?

Heb je een blessure en wil je weer veilig met een goede techniek gaan trainen?

Dan adviseer ik om te beginnen met 1 à 2 afspraken per week.

Als je eenmaal gemotiveerd bent en het leuk vindt om te gaan trainen, zal het makkelijker zijn om zelfstandig te gaan trainen. Hierdoor hoef je nog maar een enkele keer af te spreken met jouw personal trainer.

<h3>Welk type training is het best? Cardio of krachttraining? </h3>
Cardio Training

Welk type training is het best? Cardio of krachttraining? 

Deze vraag krijg ik vaak te horen, en het antwoord is dan ook altijd hetzelfde;

Dit hangt af van jouw persoonlijke doel. Wat wil jij met de training bereiken?

Cardiovasculaire training zoals hardlopen of fietsen is perfect om jouw bloedtoevoer naar het hart en longinhoud te vergroten. Wat het niet oplevert is spiermassa opbouw, wat nodig is voor grotere en krachtigere spieren en sterkere botten.

Dit is waar krachttraining belangrijk is. Door krachttraining/gewichtheffen aan jouw persoonlijke programma toe te voegen zijn we de spiervezels aan het (over) belasten. Hierdoor wordt er spierweefsel aanmaak gestimuleerd. Dit resulteert in meer spiermassa en kracht.

<h3>Waarom wordt het trainen niet makkelijker?</h3>
Het Gaat Makkelijker

Waarom wordt het trainen niet makkelijker?

Sommige cliënten vragen zichzelf af waarom het niet makkelijker wordt om hun doel te behalen.

Dit komt omdat ik mijn cliënten tot het uiterste drijf om zo al hun doelen te behalen.

Wanneer je consequent en frequent aan het trainen bent, zal het minder energie kosten. Je moet jezelf echter blijven pushen voor het beste resultaat. De personal trainer is op afspraak aanwezig om jouw eigen doelen te bereiken en zelfs resultaten te boeken die je van te voren niet voor ogen had.

Ik durf wel te zeggen dat als mijn klanten zeggen dat zij geen uitdaging meer voelen, ik kan zorgen dat dit gevoel weer terug komt tijdens de trainingen. Ik ben trots op het werk dat ik lever om te zorgen dat mijn klanten hun doelen behalen en grenzen verleggen.

<h3>Hoe snel kun je resultaat verwachten? </h3>
Snel Resultaat

Hoe snel kun je resultaat verwachten? 

Dit hangt van een aantal factoren af; genen, tijdsbesteding, motivatie en voeding.

Als vuistregel wordt genomen dat na ongeveer drie maanden er significante verbeteringen in lichaamssamenstelling kan worden waargenomen. Je kunt echter verwachten dat je je al veel eerder beter zult voelen, voordat je daadwerkelijk visuele veranderingen zult waarnemen. Dit kan zich uiten in verbeterde slaap, humeur en energie gedurende de dag.

Als antwoord op de vraag; welke training is het best? Een combinatie van beide. Dit zal ervoor zorgen dat ieder vlak is gedekt zodat je het beste van twee werelden hebt.

Nu je een beter beeld hebt van de basis van het training en wat de voordelen zijn, zul je binnen no time in die strakke spijkerbroek passen of spierballen kweken!

<h3>Wat zijn de beste oefeningen om van dat extra vet af te
komen wat op plaatsen zit waar je het niet wilt hebben; de binnenkant van je
dijen, op je heupen en de onderkant van je bovenarm.  </h3>
De Beste Oefeningen

Wat zijn de beste oefeningen om van dat extra vet af te komen wat op plaatsen zit waar je het niet wilt hebben; de binnenkant van je dijen, op je heupen en de onderkant van je bovenarm.  

De beste manier om van extra vet af te komen is een gebalanceerd dieet en genoeg beweging. Je kan niet een specifiek gebied aanspreken tijdens het afvallen. Wat je wel kunt doen is, nadat je bent afgevallen, de probleemgebieden trainen zodat er meer spiermassa is en het er strak uit ziet.

Juist bij dat aspect is een personal trainer cruciaal. Samen maak je een effectief trainingsprogramma dat is aangepast aan jouw wensen. De personal trainer helpt jou bij het behalen van jouw fysieke doelen.

<h3>Wat is de beste voeding om af te vallen? </h3>
Voeding

Wat is de beste voeding om af te vallen? 

Wil je graag afvallen maar weet je niet welk dieet het best bij jou past?

Onderzoek heeft aangetoond dat dieet programma’s waarbij in een snel tempo wordt afgevallen wordt afgeraden. Dit omdat het bijna onmogelijk is om zo’n dieet op lange termijn vol te houden. Het succes in afvallen ligt in het gestaag en gebalanceerde aspect.

<h3>Wat moet ik eten na een training? </h3>
Na De Training

Wat moet ik eten na een training? 

Voedselinname na een training is erg belangrijk.

Je moet de spieren voeden die je net hebt getraind. Het beste is om vlak na het trainen proteïne in te nemen in de vorm van een shake. Vervolgens kun je na ongeveer 1 à 2 uur een normale maaltijd nuttigen.

Het is belangrijk om niet te veel te eten! Je moet niet meer calorieën innemen dan dat je hebt verbrand tijdens jouw training.

<h3>Wat is beter om de training mee te beginnen, cardio of
krachttraining?  </h3>
Cardio Of Kracht Training

Wat is beter om de training mee te beginnen, cardio of krachttraining?  

Sommige studies geven aan dat je het best kan beginnen met cardio en vervolgens krachttraining om vet te verbranden. Ongeacht wat je als eerst doet, je zult hoe dan ook vet verbranden.

Doe waar jij het liefst je training mee wilt beginnen. Je kan het ook een beetje combineren, door bijvoorbeeld korte cardio oefeningen te doen tussen jouw ( super) sets door. Dit zal ervoor zorgen dat jouw hartslag hoog blijft en je tevens door het gewichtheffen ook in rust een verhoogde calorieverbranding hebt. Hierdoor maak je jouw trainingen ook wat afwisselender.

Cicero
Het is alleen oefenen dat de geesten ondersteunt, en houdt de geest in kracht.
Cicero
Cicero
Cicero leefde van 106 voor Christus tot 43 voor Christus en was een Romeinse filosoof, een stateman, een advocaat, een politiek theoreticus en een constitutionalist.
Amy Jade Winehouse
Nu denk ik dat naar de sportschool gaan is de beste drug. Ik ga vier keer per week en het geeft me de buzz die ik nodig heb.
Amy Winehouse
Amy Winehouse
was een Engelse zanger en songwriter. Ze stond bekend om haar diepe expressieve altvioolzang en haar eclectische mix van muzikale genres, waaronder soul, rhythm and blues en jazz.
Muhammad Ali
Het gevecht is verloren of ver weg van de getuigen - achter de linies, in de sportschool en daar op de weg, lang voordat ik onder die lichten dans.
Muhammad Ali
Muhammad Ali
Muhammad Ali was een Amerikaanse professionele bokser en activist. Hij wordt algemeen beschouwd als een van de belangrijkste en meest gevierde sportfiguren van de 20e eeuw.
Kim Kardashian
Het is belangrijk om te trainen en de beste versie van jezelf te zijn die je kunt zijn, maar nooit het gevoel krijgen dat je het magerste meisje in de kamer moet zijn om de mooiste te zijn.
Kim Kardashian
Kim Kardashian
Kimberly "Kim" Kardashian West is een Amerikaanse televisiepersoonlijkheid, socialite, zakenvrouw en model.
Cher
Fitness - als het in een fles zou komen, zou iedereen een geweldig lichaam hebben.
Cher
Cher
Cher is een Amerikaanse zangeres en actrice. Ze wordt de godin van de pop genoemd en wordt beschreven als het belichamen van vrouwelijke autonomie in een door mannen gedomineerde industrie.
Will Smith
Blijf gewoon klaar. Blijf in vorm en dan hoef je niet te haasten om te trainen voordat de film begint. Als je er klaar voor bent, hoef je je niet voor te bereiden!
Will Smith
Will Smith
Willard Carroll "Will" Smith Jr. is een Amerikaanse acteur, producer, rapper en songwriter. In april 2007 noemde Newsweek hem "de machtigste acteur in Hollywood"
Michelle Obama
Voor mij is lichaamsbeweging meer dan alleen fysiek - het is therapeutisch.
Michelle Obama
Michelle Obama
is een Amerikaanse advocaat, schrijver en First Lady van de Verenigde Staten. Ze is getrouwd met de 44e en huidige president van de Verenigde Staten, Barack Obama, en is de eerste Afro-Amerikaanse First Lady.
Muhammad Ali
Ik haatte elke minuut van de training, maar ik zei: 'Stop niet. Lijd nu en leef de rest van je leven als een kampioen.
Muhammad Ali
Muhammad Ali
Muhammad Ali was een Amerikaanse professionele bokser en activist. Hij wordt algemeen beschouwd als een van de belangrijkste en meest gevierde sportfiguren van de 20e eeuw.
Heather Locklear
Soms voel ik me lui en wil ik de hele dag in bed blijven, maar ik weet dat trainen de beste manier is om die endorfines aan de gang te krijgen, waardoor ik me beter voel
Heather Locklear
Heather Locklear
is een Amerikaanse actrice. Ze staat bekend om haar rol als Amanda Woodward op Melrose Place, waarvoor ze vier opeenvolgende Golden Globe-nominaties ontving voor Beste Actrice.
Beyoncé
Ik ben dol op mijn boter-pecannootijs, maar ik vind het ook leuk om te trainen. We hebben allemaal onze problemen. De mijne is armen en benen, waardoor ze strak en afgezwakt blijven. Het kost werk, geloof me.
Beyoncé Giselle Knowles-Carter
Beyoncé Giselle Knowles-Carter
is een Amerikaanse zanger, songwriter, producer en actrice.
John F. Kennedy
Lichamelijke conditie is niet alleen een van de belangrijkste sleutels tot een gezond lichaam, het is de basis van dynamische en creatieve intellectuele activiteit
John F. Kennedy
John F. Kennedy
Meestal aangeduid door zijn initialen JFK, was een Amerikaanse politicus die diende als de 35e president van de Verenigde Staten vanaf januari 1961 tot zijn moord in november 1963.
Morihei Ueshiba
Het doel van training is om de speling te verscherpen, het lichaam harder te maken en de geest te polijsten.
Morihei Ueshiba
Morihei Ueshiba
Morihei Ueshiba was een krijgskunstenaar en stichter van de Japanse krijgskunst van Aikido. Hij wordt vaak "de stichter" Kaiso of Ōsensei, "Grote Leraar" genoemd.
Thomas Jefferson
Laat de hele middag vrij voor beweging en recreatie, die net zo belangrijk zijn als lezen. Ik zal liever nog meer zeggen, omdat gezondheid meer waard is dan leren.
Thomas Jefferson
Thomas Jefferson
Преведи са језика: енглески 189/5000 was een Amerikaanse grondlegger en hoofdauteur van de Declaration of Independence. Hij werd gekozen tot de tweede vicepresident van de VS en werd in 1800 tot derde president gekozen.
Jean-Jacques Rousseau
A feeble body weakens the mind.
Jean-Jacques Rousseau
Jean-Jacques Rousseau
was een Francofoon Genevan filosoof, schrijver en componist van de 18e eeuw.
Florence Griffith Joyner
Een spier is als een auto. Als je 's morgens vroeg goed wilt rennen, moet je het opwarmen.
Florence Griffith Joyner
Florence Griffith Joyner
Преведи са језика: енглески 167/5000 ook bekend als Flo-Jo, was een Amerikaanse atletiekatleet. Ze wordt beschouwd als de snelste vrouw aller tijden op basis van het feit dat de wereldrecords die ze in 1988 plaatste
Robert Kennedy
Naar mijn mening is fysieke fitheid basis voor alle vormen van uitmuntendheid en een sterke, zelfverzekerde natie.
Robert Kennedy
Robert Kennedy
was een Amerikaanse politicus uit Massachusetts. Hij diende als senator voor New York vanaf 1965 tot zijn moord in 1968.
George Foreman
Ik vertel mijn zoons de hele tijd: 'Het belangrijkste in je leven is fitness,' maar veel jagers gaan overboord.
George Foreman
George Foreman
is een Amerikaanse voormalige professionele bokser die streden 1969-1977 en 1987-1997, de bijnaam "Big George", hij is een tweevoudig wereldkampioen en Olympisch gouden medaillewinnaar.
Socrates
Niemand heeft het recht om een amateur te zijn op het gebied van fysieke training. Het is een schande voor een man om oud te worden zonder de schoonheid en kracht van zien waar zijn lichaam toe in staat is.
Socrates
Socrates
was een klassieke Griekse (Atheense) filosoof die wordt gecrediteerd als een van de grondleggers van de westerse filosofie.

xTravaganza is niet alleen een Personal gym, maar ook een personal experience. Met jaren ervaring en oog voor detail is xTravaganza Personal Training dé perfecte plek voor jouw op maat gemaakte trainingen. Of je nu aan het trainen bent voor een sportevenement, spiermassa wil opbouwen, wil afvallen of gewoon in vorm wil blijven, xTravaganza is dé gym voor jou! xTravaganza PT maakt gebruik van de nieuwste trainingstechnieken om de cliënt het beste te kunnen bieden.

We zijn gevestigd in een luxueuze privé BOUTIQUE PERSONAL TRAINING STUDIO met de nieuwste apparatuur om er zeker van te zijn dat al jouw idealen werkelijkheid worden!

Openingstijden
Van 08:00 uur tot 22:00 uur
Zeven dagen in de week 24 uur per dag*
*op afspraak