Prijzen

Controleer op promoties en speciale aanbiedingen.
Laten we het hebben over je training. Het is gratis!

About

Who Is Xtravaganza

"Trainingen geven waardoor mensen hun doelen behalen én met een smile naar buiten gaan. Daar doe ik het voor!"

Personal trainer Migdad Alansari is er al zijn hele leven mee bezig. Sport. Niet beperkt tot een soort sport, nee, er zijn maar weinig sporten die ‘Mike’ niet heeft beoefend.

Vanaf jongs af aan was hij al hard aan het trainen. Rond zijn 15e deed hij op hoog niveau mee aan wedstrijdzwemmen- en roeien. Hiernaast genoot hij ook van andere sporten zoals voetbal en tennis.

Zijn enorme passie voor sporten heeft ertoe geleid dat hij in zijn geboorteland Servië, na zijn middelbare school, is gaan studeren aan de ‘University of Belgrade - Faculty of sport and physical education’

Tijdens zijn studie moest hij de keuze maken tussen de richting van Olympische sport of recreatieve sport, waarbij hij bewust koos voor de recreatieve sport.

‘Ik wou erachter komen waarom mensen gaan sporten. Waardoor ontstaat de drang om te sporten en een gezond leven te leiden? Iedereen wil een gezond en gelukkig leven leiden. Om goed te kunnen functioneren is een gezond lichaam van essentieel belang. Iedereen die dezelfde mindset heeft maar niet weet hoe dit te bereiken wil ik helpen. Ik wil mensen helpen een gelukkig leven te hebben én te houden. Beter wordt het toch niet?’

Dat sport, de wetenschap erachter en het werken met mensen zijn roeping is wist hij al. Zijn resultaat aan de universiteit kon dit enkel nog bevestigen. Hij studeerde Cum Laude af en mocht zijn masterdiploma in ontvangst nemen.

Toen hij zijn vrouw ontmoette is hij naar Nederland verhuist, waar zij al woonde. Samen hebben zij een dochter en een zoon die allebei net zo sportief zijn als hij zelf.

Waarom Personal Training?

"Ik kwam voor het eerst in aanraking met personal training tijdens mijn studie. Ik werkte bij een high-end studio waar mensen twee keer per week groepstrainingen volgden. Er werd elke week een ander programma samengesteld waarbij aerobics, kracht- en cardiotrainingen aan bod kwamen. Ik mocht daar groepen begeleiden maar kwam er ook een bijzondere vrouw tegen."

"Ze was ongelukkig met haar lichaam en leven en wist niet goed hoe ze daar verandering in kon aanbrengen. Ik heb haar een aantal trainings- en voedingstips gegeven waarmee ze direct van start kon gaan. Na haar een jaar niet gezien te hebben kwamen we elkaar weer tegen. Ik herkende haar niet en kon mijn ogen niet geloven toen ze mij vertelde wie ze was."

Haar leven was compleet veranderd na het opvolgen van mijn tips. Ze was 41 kilogram kwijt, voelde zich gezond, gelukkig en genoot van elke dag. "Dat was mijn eerste ervaring én kick die ik kreeg van het kunnen helpen van mensen. Ik wist direct dat dit was wat ik de rest van mijn leven wil blijven doen."

Xtravaganza Personal Training

Xtravaganza PT wordt alweer 3 jaar gerund door Mike is duidelijk wat hij te bieden heeft en waarom. De passie en drive om mensen te kunnen helpen samen met zijn kennis en kunde staan altijd voorop. De kracht ligt in de combinatie van de theoretische kennis en jarenlange praktijkervaring.

Ben jij klaar voor de start van jouw nieuwe, gezonde en gelukkige levensstijl? Plan dan snel een gratis proefles en maak kennis met Xtravaganza!